Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aparcament durant les obres del barri del Barral

Davant l’inici de les obres d’arranjament dels Carrers Sant Esteve, Pou, Carmelites Velles i Plaça Del Pou i amb la intenció de minimitzar els possibles inconvenients a tots els veïns afectats, l’Ajuntament ha gestionat l’ús d’un solar com a aparcament provisional.

Aquest solar està ubicat al carre Sant Esteve, 13 (antic pàrquing de Can Xampinya) i tindrà l’entrada pel carrer Dr Hysern.

Mentre durin les obres, que actualment afecten al carrer del Pou (tram comprès entre pg. Industria – Divina Pastora) es facilitarà una targeta d’aparcament de color vermell, que identifiqui als titulars d’una plaça d’aparcament privat en aquest carrer.

La targeta d’aparcament només serà vàlida mentre s’afecti a la vostra entrada de vehicles, finalitzat el vostre tram, s’haurà de retornar la targeta i deixar-hi d’aparcar, ja que l’aparcament estarà controlat diàriament per la Policia.

Tots els veïns afectats per aquets tram poden passar a partir del dilluns 18 de març de 2019, per l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament a buscar la targeta que els autoritzarà a aparcar-hi el cotxe mentre durin les obres.

Moltes gràcies per la vostra comprensió i col·laboració.