Objecte flash decoratiu

Banyoles

notícies

Ajuntament.

L’Ajuntament de Banyoles està firmant els convenis amb les entitats de la ciutat i manté les aportacions totals en uns 360.000 euros

 Entitats esportives després de firmar el conveni

Des d’aquest dimarts i durant els propers dies l’alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, està firmant els convenis amb les entitats culturals, d’ensenyament, de joventut, de benestar social, de promoció econòmica, de festes i esportives. Aquest dimarts han signat els convenis les entitats de festes, culturals i esportives. L’Ajuntament de Banyoles ha demostrat una vegada més el suport a les entitats de la ciutat amb uns convenis que els hi aporten uns 360.000 euros, la mateixa quantitat del 2012 i del 2013.

+notícies

cerca

actualitat

 Cultura Banyoles
 Tràmits virtuals - Seu electrònica
 Borsa de treball |
 Guia de recursos educatius curs 2013-2014

enquesta

T'agrada el futbol?

Mostrar resultats

Enquestes anteriors

agenda

Social | 24/04/2014

Lliurament dels premis literaris

activitat sense imatge

Dia 24 a les 5 de la tarda a la sala verda. Organitza: Associació del Casal de la Gent Gran de Banyoles.

Cultura | 25/04/2014

Conferència curs Història de Catalunya. La vila de Banyoles a l’època medieval

activitat sense imatge

Conferenciant: Lluís To, professor d’història medieval a la Universitat de Girona. Divendres 25 d’abril. Lloc: A les 8 de la tarda. Lloc: Sala Josep M. Corominas, Centre d'Estudis Comarcals de Banyoles. Inscripcions tancades. Organitza: Centre d'Estudis Comarcals de Banyoles.

Cultura | 25/04/2014

Un hàbitat d’inicis de l’Edat del Ferro al pla de Girona. Maribel Fuertes (historiadora i arqueòloga)

activitat sense imatge

CICLE DE CONFERÈNCIES D'ACTUALITAT ARQUEOLÒGICA A LES COMARQUES GIRONINES. Divendres 25 d’abril. Hora: 7:30 h de la tarda. Lloc: Sala d’Actes del Museu Darder. ENTRADA GRATUÏTA. Organitza: Museus de Banyoles, Ajuntament de Banyoles i Consorci de l’Estany. Amb el suport de: Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura, Diputació de Girona.

Cultura | 25/04/2014

ALBERT PLA. Presenta Manifestación

activitat sense imatge

Divendres 25 d’abril, a les 9 del vespre a l’Auditori. Preu: 15€. Veu i guitarra: Albert Pla. Disseny de llums: Jordi Surroca. Tècnic de so: Kei Macias. Direcció artística: Pepe Miravete. Organitza: Ajuntament de Banyoles.

Social | 25/04/2014

Taller d'exercicis amb el Mètode Grinberg. Vols aconseguir un major estat de benestar i salut?

activitat sense imatge

Divendres, 25 de maig a les 7 de la tarda a l'Ateneu Obert de la Dona. A través de diferents tipus de massatge, de la respiració i altres exercicis, aprendrem a tenir més atenció al cos. D'aquesta manera podrem identificar els esforços innecessaris que limiten el benestar, deixant-los per recuperar energia i vitalitat. Sessió gratuïta. Professora: Anna Pous. Fisioterapeuta-Practicant del Mètode Grinberg. Organitza: Ateneu Obert de la Dona.

+agenda
Copyleft Ajuntament de Banyoles. Avís legal
Pg. de la Indústria, 25 | 17820 - Banyoles | Tel. 972 57 00 50
Arxiu vàlid XHTML 1.0 Strict, CSS 2.0, WAI-AA
Mapa web | Accessibilitat | Subscripció | Crèdits