Consorci Esportiu
Search
notícies
RSS feed Notícies
16/03/2017  

Atès que l’horari i la ruta d’aquest esdeveniment esportiu afectarà  la mobilitat  de vehicles pel municipi, l’Ajuntament de Banyoles informa dels carrers afectats i les rutes alternatives que es poden utilitzar per desplaçar-se per la ciutat.

Circuit de la Volta a Banyoles:

Sortida de la cursa:

A les 14.54 es donarà la primera sortida al primer equip i aniran sortint cada tres minuts (25 equips). L’arc de sortida es muntarà davant del  núm. 143 de l’Avinguda dels Països Catalans.

Recorregut:

Des de l'Avinguda Països Catalans. seguiran per l’Avinguda de la Farga direcció a la carretera de Vilavenut (GE-V-5136). Arriben per la carretera de Figueres (GI-P-5121) C150 fins la circumval·lació de l’Estany (GE-V-5248), el passeig Dalmau, seguint pel Passeig de la Puda, on giren direcció al Mossèn Constans, fins la Plaça dels Països Catalans, on giren per l’Avinguda dels Països Catalans fins l’arribada.

Tancament de carrers:

De les 08:30 h fins a les 19 h., aproximadament, es tancarà l’Avinguda dels Països Catalans (entre Dr. Rovira i Plaça dels Països Catalans) a causa del muntatge i desmuntatge del dispositiu de sortida i arribada.

Es preveu que a partir de les 15:00 / 17:00 hores es tanqui la circulació de tot el circuït, que principalment afecta a Avinguda dels Països Catalans. Avinguda de la Farga, Crta. Figueres, c150, circumval·lació de l’Estany, Passeig Dalmau, Passeig de la Puda i Mossèn Constans.

Es preveu obrir al trànsit a tot el circuït, excepte el carrer Avinguda dels Països Catalans, aproximadament de les 17:15 a 17:45 hores.

 

RUTES ALTERNATIVES  DURANT LA PROVA CICLISTA

1. Accessibilitat centre ciutat. Es podrà creuar l’Avinguda Països Catalans, per al carrer Pare Claret.

2. Pas alternatiu Av. de la Farga. Es podrà creuar per la rotonda del Mercadona, respectant la sortida cada tres minuts dels equips.

3. Pas alternatiu Mossèn Constans: Es podrà creuar pel Pare Claret (només turismes).

4. Pas alternatiu Winthuysen. Es podrà creuar direcció Antoni Rigau i Rigau.

5. Pas alternatiu Camí dels Prats. Es podrà creuar direcció Pla de les Vinyes

6. Accés a recintes sanitaris. A la Clínica Salus Infirmorum s’hi accedirà pels carrers Camí dels Prats, Puig   Colomer, Circumval·lació i pel carrer Remei.

Per accedir al CAP, els usuaris de fora del municipi (Porqueres, Camós..) hauran d'anar pel pas alternatiu del Mossèn Constans amb Pare Claret i rotonda del Mercadona.

7. Direcció Girona-Olot (trànsit rodat). Al carrer Winthuysen es col·locarà senyalització (només per turismes) per al desviament de la circulació pels vehicles que circulin direcció Girona: Puig Colomer, c/. Remei, pg. Porqueres, pl. Europa de les Nacions (on es col·locarà senyalització per indicar direcció Girona - direcció Mata).

8. Direcció Mieres i vehicles pesats que circulin en direcció Girona. Es col·locarà senyalització en la plaça Europa de les Nacions es desviaran pel Passeig Porqueres, Cecilia Marín, Jacint Masgrau i fins la carretera de Camós, en direcció al Sant Galderic.

9. Rutes alternatives mentre duri la prova (trànsit rodat). Direcció  Banyoles-Sant Miquel-Mieres i Mieres–Sant Miquel–Banyoles (en el transcurs de la prova). Direcció Porqueres: pl. Europa de les Nacions, Passeig Porqueres, c/. Cecília Marín, c/. Jacint Masgrau, Ctra.Camós, Miànigues i  Sant Galderic.

10. Pas alternatiu sortida equips, carrer Puigpalter, pas alternatiu per al carrer Pla de la Coromina de les empreses de la zona industrial Puigpalter.

Tota la informació sobre la Teisa a:  http://www.teisa-bus.com/ 


Ajuntament de Banyoles
Pg . de la Indústria, 25 | 17820 Banyoles | Tel . Centraleta 972 57 00 50 | comunicacio@ajbanyoles.org | NIF P1701600G