Consorci Esportiu
Search
notícies
RSS feed Notícies
20/04/2017  

Del 20 al 23 d’abril i amb epicentre a Palamós més de 90 equips inscrits, una tercera part d’ells estrangers, participaran al Rally Costa Brava Històric. Banyoles, Puigcerdà i Viladrau en són municipis col·laboradors. Comptarà amb un total aproximat d’uns 1.000 quilòmetres dividits en dues etapes en els quals s’intercalaran 29 trams de regularitat que sumaran gairebé la meitat del recorregut. L’itinerari decidit es manté secret fins al mateix dia de la sortida per evitar els entrenaments i igualar les possibilitats dels equips estrangers.

La XIV edició del Rally Costa Brava Històric és una prova internacional de regularitat que aquesta temporada serà la segona de les sis puntuables per al Trofeu FIA de Ral·lis Històrics de l’especialitat. En la prova estan admeses les motocicletes i hi ha un apartat reservat als vehicles Eco.

Tota la base i infraestructura està centrada a Palamós, però el XIV Rally Costa Brava Històric pararà als tres municipis col·laboradors: Banyoles, Puigcerdà i Viladrau. La parada a Banyoles serà aquest divendres 21 d’abril a 2/4 de 6 de la tarda a la plaça Major de Banyoles. Serà un bona ocasió per al públic per poder veure de prop aquests cotxes. A les 18.50 sortiran de Banyoles.

L’arribada Rally Costa Brava Històric no provocarà talls de carrers a Banyoles i la Policia Local regularà el trànsit a l’entrada i sortida dels vehicles a la plaça Major.

Imatges


Ajuntament de Banyoles
Pg . de la Indústria, 25 | 17820 Banyoles | Tel . Centraleta 972 57 00 50 | comunicacio@ajbanyoles.org | NIF P1701600G