Consorci Esportiu
Search
notícies
RSS feed Notícies
21/04/2017  

Divendres, 21 d'abril. El Centre Cívic Banyoles, ubicat al carrer Barcelona, al barri de la Farga, ha presentat aquest divendres la trentena de cursos de temàtiques diferents que ofereix al públic aquesta primavera del 2017. D’aquesta trentena de cursos, un total de 18 són nous. S’ofereixen cursos de diferents temàtiques com ara informàtica, cuina, idiomes, creixement personal i activitat física.

Entre les novetats hi ha un curs d’edició de vídeo, fer postres amb fruites, cuina d’aprofitament, cuina marroquina, eines pel benestar i canvi personal, massatge, ioga de Junts i endavant o Tao Yin. Algunes altres novetats que s’ofereixen són continua apagant la ràdio!, millora la relació amb la teva parella, una mica de música, les xerrades sobre càrrega tòxica a la nostra vida quotidiana i una xerrada sobre la resiliència. Sobre activitat física, les novetats són hipopressius i gimnàs tonificant. Vine a jugar al mus, suport i tècnica artística del paper i aprèn nous jocs de taula, completen les novetats d’aquesta primavera al Centre Cívic Banyoles.

El Centre Cívic Banyoles acollirà aquesta primavera 3 exposicions: Mis Boah! I el cor d’etcèteres a càrrec d’Anna Tubert (es pot veure fins el 28 de maig de 2017), L’univers i l’esperit a càrrec de Margarida Ros (de l’1  al 30 de juny de 2017), i Recull gràfic: Farga Viva (de l’1 al 31 de juliol de 2017).

A més, el Centre Cívic ofereix serveis que fa molts anys que funcionen com l’assessorament jurídic, el programa Gent gran activa o el Punt Òmnia. El Punt Òmnia és un espai d’accés a les noves tecnologies, gratuït i obert a tothom. Compta amb 12 ordinadors, impressora, escàner, projector, càmera fotogràfica i connexió a internet. Pel que fa al servei d’assessorament jurídic és gratuït, a càrrec d’un advocat professional, sobre qualsevol tema i només cal demanar cita prèvia.

Durant la presentació s’ha preparat una demostració d’ús artístic del paper artesanal a càrrec de Sastres Paperers, que elaboren paper artesanal a la Farga d’Aram de Banyoles.

A més de les novetats també hi ha una dotzena de cursos que es mantenen, sobretot d’informàtica, i d’idiomes com ara el català, anglès, alemany o italià.

La regidora de Benestar social i Educació de Banyoles, Ester Busquets, ha manifestat que “la valoració de la descentralització de les propostes del Centre Cívic Banyoles és bona, volem acostar-nos a la població”.

Imatges


Ajuntament de Banyoles
Pg . de la Indústria, 25 | 17820 Banyoles | Tel . Centraleta 972 57 00 50 | comunicacio@ajbanyoles.org | NIF P1701600G