Consorci Esportiu
Search
notícies
RSS feed Notícies
18/05/2017  

Dijous, 18 de maig. L’Ajuntament de Banyoles continua complint l’objectiu de millorar l’asfaltatge dels carrers de la ciutat emmarcat en el Pla de reasfaltatge d’aquest 2017. En el Pla, que començarà els propers dies, s’hi destinaran uns 91.960 euros, IVA inclòs.

S’asfaltaran els carrers de diferents barris que els tècnics de l’Ajuntament han informat que són els que presenten trams en més mal estat. Concretament es reasfaltaran trams del passeig de Porqueres, del carrer Figueroles, la carretera de Vilavenut, el carrer Ausiàs March, el carrer Joan XXIII, el carrer mossèn Sala, el passeig de la Indústria, el carrer Puig, el carrer Era de l’abat, el carrer Pla de la Coromina, el carrer Sant Benet, i s’aplicaran arranjaments puntuals de diversos carrers de Can Puig i de Mas Palau.

El regidor de Via pública de Banyoles, Lluís Costabella, ha explicat que “volem mantenir els carrers i les voreres de Banyoles en el millor estat possible, per aquest motiu, ja fa unes setmanes que s’estan millorant voreres a la ciutat i ara començaran els asfaltatges”.

Imatges


Ajuntament de Banyoles
Pg . de la Indústria, 25 | 17820 Banyoles | Tel . Centraleta 972 57 00 50 | comunicacio@ajbanyoles.org | NIF P1701600G