Consorci Esportiu
Search
notícies

Notícies

Banyoles remodela el parc de Can Sisó

29/11/2018


L’Ajuntament de Banyoles ha completat recentment els treballs de remodelació del parc de Can Sisó. Els treballs han permès millorar l’espai on s’hi porten a terme diferents activitats, tant infantils com esportives.

Les obres de millora al Parc de Can Sisó s’han centrat a construir-hi una tanca de fusta que ressegueix tot el perímetre del parc i s’hi han habilitat dues entrades, una pel Passeig Mossèn Constans i l’altra, pel carrer de Can Sisó per facilitar l’accés a l’espai.

A més, s’han condicionat els diferents espais on s’hi porten a terme les activitats. En aquest sentit, el regidor de Via Pública de l’Ajuntament de Banyoles, Lluís Costabella, ha destacat que “al parc de Can Sisó hi conviuen des d’un parc infantil, fins a un parc de salut i un parc d’entrenament esportiu i hem habilitat les instal·lacions perquè les activitats siguin compatibles i es puguin portar a terme amb les millors condicions”. Lluís Costabella ha afegit que “el parc de Can Sisó és molt utilitzat tant pels veïns de la zona com per esportistes de la ciutat que l’utilitzen per entrenar-se”.

Els treballs de millora del Parc de Can Sisó han permès també la instal·lació de nous aparells per portar a terme les activitats d’entrenament esportiu i per a la disciplina calistenia, que des de fa temps es practica al parc. En total, les obres de millora del parc de Can Sisó han suposat una inversió de prop de 20.000 euros.   

Ajuntament de Banyoles
Pg . de la Indústria, 25 | 17820 Banyoles | Tel . Centraleta 972 57 00 50 | oac@ajbanyoles.org | NIF P1701600G