Consorci Esportiu
Search
notícies

Notícies

L’Ajuntament de Banyoles ha becat l’accés a 112 de nens i nenes al projecte lleure per a tothom, basat en casals d’estiu

13/07/2017


Dijous, 13 de juliol. Aquest estiu del 2017 un total de 112 nens i nenes participen de manera becada a les activitats de lleure dels casals d’estiu de Banyoles, en el marc del programa Lleure per a Tothom. L’Ajuntament de Banyoles hi ha destinat més de 8.000 euros.

Els casals de caràcter municipal i entitats que hi participen són: La Pinya (Coordinadora de Lleure), Els petits de Cal Drac (Coordinadora de Lleure), Escàndol (Coordinadora de Lleure), Excursionista (Coordinadora de Lleure), Joves (Coordinadora de Lleure), Casal esportiu (Consell Esportiu), Esplai Verd (Escola Natura), Supervivència (Museus), Casalet 0-3 (Educació i la Balca) i Que comenci (Escola de Música i Aula de teatre).

Aquest programa recull les activitats d’estiu compromeses amb un lleure basat amb uns valors educatius i una organització centrada en l’infant i la promoció de la seva persona. Una proposta de lleure creada de manera compartida per l’Ajuntament de Banyoles i aquestes entitats educatives que s’hi comprometen.

Ajuntament de Banyoles
Pg . de la Indústria, 25 | 17820 Banyoles | Tel . Centraleta 972 57 00 50 | comunicacio@ajbanyoles.org | NIF P1701600G