Consorci Esportiu
Search
notícies

Notícies

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, presidirà la novena edició dels Premis Banyolí de l'Any

13/09/2017


Dimecres, 13 de setembre. El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, presidirà l’acte de lliurament dels Premis Banyolí de l’Any que se celebrarà el pròxim divendres 22 de setembre al pavelló de la Farga. L’Ajuntament de Banyoles ha convocat la novena edició dels Premis Banyolí de l’Any amb l’objectiu de posar de relleu l’important tasca que fan persones, empreses, entitats o associacions de Banyoles i el Pla de l’Estany, i reconèixer-les públicament.

Els premis s’atorguen en quatre categories: Millor Iniciativa Social, Millor Iniciativa Empresarial, Trajectòria personal i Banyolí de l’Any. La proposta popular de candidats al Premi Banyolí de l’Any acabarà el pròxim dia 17. Tothom qui ho desitgi podrà fer les seves propostes a través del web www.banyoles.cat o de la butlleta que figura al butlletí municipal d’aquest mes d’agost, introduint-la a les urnes situades a l’Oficina d’Informació Ciutadana de l’Ajuntament (Passeig de la Indústria, 25) o a l’Oficina de Turisme de l'Estany (Passeig Darder, pesquera núm. 10). 

Els premis es lliuraran en el decurs d’un acte que se celebrarà el divendres, 22 de setembre, a partir de dos quarts de nou del vespre, al pavelló de la Farga. Tothom qui vulgui fer les seva reserva, pot fer-ho des d’ara al telèfon 972 57 06 84. El preu del tiquet és de 40€ i les places són limitades, condicionades per l’aforament. L’acte començarà amb el lliurament dels premis, continuarà amb un sopar i acabarà amb una actuació musical de jazz de No Moanin. No Moanin va néixer fa un any i mig a l’Escola de Musica Municipal de Banyoles, i està format per en Marco Fauth i en Jordi Garcia a la trompeta, en Jaume Bosch a la bateria, en Ferran Gifra a la guitarra i amb la incorporació, aquest any, de Rosa Marrugat als teclats.

Els Premis Banyolí de l’Any són una iniciativa de l’Ajuntament de Banyoles, que compta amb el suport de la Diputació de Girona, el Consell Comarcal del Pla de l’Estany, Caixabank, Agri-Energia, EPSA i Bassols Energia, i amb la col·laboració d’Aigua de Sant Aniol, Coca-Cola, Grup Damm, Raventós i Blanc, Artigas Alimentació, Frit Ravich, Embotits Monter, Liderou, Xocolates Torras i La Vanguardia. Ràdio Banyoles i Banyoles TV són els mitjans de comunicació col·laboradors.

Ajuntament de Banyoles
Pg . de la Indústria, 25 | 17820 Banyoles | Tel . Centraleta 972 57 00 50 | comunicacio@ajbanyoles.org | NIF P1701600G