Consorci Esportiu
Search
notícies

Notícies

L’Ajuntament de Banyoles senyalitza amb un cartell a la plaça de les Monges itineraris a peu o en bicicleta per anar de l’Estany al Barri Vell

09/01/2018


Fa unes setmanes es va afegir un nou cartell per marcar rutes entre l’Estany al Barri Vell. L’Ajuntament de Banyoles tanca la ruta de l’Estany al Barri Vell amb un cartell a la plaça de les Monges per a donar informació dels visitants que arribin amb transport públic. Un dels objectius principals és crear un flux recíproc de visitants entre l’Estany i el Barri vell per dinamitzar el centre de la ciutat i acostar el visitant i turista al patrimoni cultural i l’eix comercial del centre de la ciutat.

Seguint aquesta línia a l’estiu passat es van instal·lar 4 cartells que es poden trobar a l’Oficina de turisme de l’Estany, el carrer de la Barca, el Club Natació Banyoles, i el carrer Jacint Verdaguer. A tots els 5 cartells es marquen itineraris per fer a peu o en bicicleta des de l’Estany i en direcció al Barri Vell. A més, els cartells incorporen recomanacions de llocs d’interès i restaurants.

Ajuntament de Banyoles
Pg . de la Indústria, 25 | 17820 Banyoles | Tel . Centraleta 972 57 00 50 | participacio@ajbanyoles.org | NIF P1701600G