Consorci Esportiu
Search
notícies

Notícies

L’espai jove Cal Drac conscienciat amb l’apoderament femení

12/01/2018


El passat 23 de desembre l’espai jove Cal Drac, a Banyoles, va acollir una jornada per treballar l’apoderament femení a partir de dos tallers, entès com l’acció d’atorgar poder a les dones. Per una banda es va oferir un taller d’autoconeixement del cos i la sexualitat femenina a càrrec de l’Associació Mandràgores. Va ser un espai on es va poder parlar sobre mites, tabús i creences el voltant de la sexualitat a partir de l’experiència i dinàmiques participatives. Cada una de les participants va poder auto conèixer la seva pròpia sexualitat.

El segon taller va ser de pintura corporal a càrrec de la Cinta Tort, en què les participants van parlar dels seus cossos, de la realitat corporal i la pressió estètica que estem immersos en el nostre dia a dia. El cos va ser el llenç, un element de comunicació, sempre des de una perspectiva crítica i d’apoderament.

La jornada va estar acompanyada per la participació de l’Associació dels Joves de Camós, els quals van col·laborar a preparar un esmorzar i vermut per totes aquelles persones que s’apropaven a Cal Drac i gaudir de l’exposició itinerant que hi ha a la sala mirador a càrrec de la Cinta Tort “Zinteta”. L’exposició rep el nom d’“Estimar-nos per a Transformar Juntes” i estarà oberta a tots els públics fins el 23 de gener.

La jornada es va acabar amb el duet Deux Clichés que va fer gaudir els assistents amb la seva música de cançons íntimes i càlides, per sentir i emocionar.

Ajuntament de Banyoles
Pg . de la Indústria, 25 | 17820 Banyoles | Tel . Centraleta 972 57 00 50 | participacio@ajbanyoles.org | NIF P1701600G