Consorci Esportiu
Search
notícies

Notícies

"Vine en família i et regalem Banyoles" ofereix ofertes especials i regals als visitants

10/09/2018


Del 16 de setembre al 31 de desembre del 2018 torna la campanya de turisme familiar titulada “Vine en família i et regalem Banyoles”, que ja arriba a la cinquena edició. Amb l’objectiu d’atraure el turisme familiar, la campanya inclou consta d’un joc a través del qual s’obsequia a les famílies que s’allotgen un mínim de dues nits a la ciutat i compleixen amb els requisits, amb descomptes en allotjaments i/o en activitats com ara llogar una bicicleta. A més, enguany, com a novetat, se’ls regala la nova motxilla de la campanya, a part del joc La Banyoles magnètica amb els 6 imants de l’Estany i els 6 del Barri Vell.

Participen en la campanya 4 allotjament i 8 restaurants de Banyoles. El 2014 va començar amb la participació només d’allotjaments i, a partir del 2015, s’hi van incorporar els restaurants.

Els restaurants de la campanya han de tenir menús infantils, trones i canviadors de bolquers. A més, els allotjaments també han d’estar preparats per a les necessitats de les famílies i incloure bressols, escalfa biberons, menús infantils, trones, canviadors de bolquers i zones de joc pels infants.

Descomptes per a famílies

Les famílies que s’allotgin un mínim de 2 nits a Banyoles fins al 31 de desembre del 2018 gaudiran d’allotjament gratuït dels nens i nenes entre 0 i 11 anys (fins a dos nens i un nen per adult), entrada gratis dels menors de 16 anys als Museus de Banyoles (acompanyats d’un adult) i dos per un al parc d’oci infantil Planeta Màgic. I aquest any continua el descompte d’un 50% al Tren pinxo i la barca Tirona per als nens i nenes, i, a més, s’hi suma un 20% de descompte al lloguer de Bicis Banyoles.

Tampoc hi faltaran totes les múltiples activitats turístiques i culturals programades per l’Ajuntament de Banyoles de manera regular i obertes al públic.

L’Ajuntament col·labora per facilitar l’estada de les famílies a la ciutat. El consistori banyolí ofereix al sector un lot de productes infantils a tots els establiments de la campanya: amb pitets de Banyoles, posallapissos, làmines per pintar, i informació de les activitats per fer amb nens. Els establiments ofereixen aquests productes gratuïtament als seus clients. I és que el turisme familiar conjuntament amb el turisme esportiu són dos dels puntals del turisme a Banyoles.

Per altra banda, la regidora de Turisme de Banyoles, Joana Vilà, ha explicat que “es tracta d’una campanya ben valorada per les famílies participants ja que un 86,9% dels participants la puntuen entre 8 i 10 punts sobre 10”. Vilà ha destacat que “els elements que regalem són icones pròpies de la ciutat de Banyoles i que destaquen el nom de Banyoles i la seva història perquè els imants són d’edificis, elements, símbols i personatges. Es tracta de regals útils que la gent pot utilitzar i que són un record d’haver visitat la ciutat”. Finalment, la regidora Vilà ha avançat que l’any vinent el projecte es vol extrapolar a nivell comarcal.

Ajuntament de Banyoles
Pg . de la Indústria, 25 | 17820 Banyoles | Tel . Centraleta 972 57 00 50 | oac@ajbanyoles.org | NIF P1701600G